Πρόσκληση: Εορτασμός της ημέρας της Ευρώπης 2023 – Έναρξη του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων

Πρόσκληση: Εορτασμός της ημέρας της Ευρώπης 2023 – Έναρξη του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων

Εκ μέρους του κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ προσκαλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του τμήματος στην εκδήλωση που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ωδείο Αθηνών (σταθμός μετρό Ευαγγελισμός) ενόψει της Ημέρας της Ευρώπης.

Η εκδήλωση που πρόκειται να λάβει μέρος την Τρίτη 9 Μάϊου 2023 μεταξύ 13μμ και 17μμ αναμένεται να περιλαμβάνει τα εξής :

  • Μια μοναδική ευκαιρία των φοιτητών να συζητήσουν με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάινερ και τον Αντιπρόεδρο κ. Μαργαρίτη Σχοινά.
  • Ενημέρωση των φοιτητών για θέματα δεξιοτήτων που θα χρειαστούν στο μέλλον σε επίπεδο Εργασίας, Σπουδών και Επιχειρηματικότητας από καταξιωμένους ομιλητές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Δημόσιας Διοίκησης και της Βιομηχανίας.
  • Επίσκεψη στα περίπτερα των πρεσβειών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενημέρωση για σπουδές στο εξωτερικό.

Επίσης θα υπάρξει ελαφρύ γεύμα και θα προσφερθούν  αναμνηστικά δώρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναλυτικές Πληροφορίες & Πρόγραμμα:

https://greece.representation.ec.europa.eu/nea-kai-ekdiloseis/drastiriotites-tis-antiprosopeias/eyropaiko-etos-dexiotiton-dexiotites-gia-esena_el

Εγγραφή συμμετοχής στην εκδήλωση (υποχρεωτική για την είσοδο σας):

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KmmAEPoy9EKfpVZHOExW4s501RbuU8RJny2Ig9vGL29UNkc4WUVCRDBYNEZVRVQ3V1gySzBSWkhZWi4u

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας απαραίτητα την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. Χωρίς ένα από τα δύο αυτά έγγραφα δεν θα είναι εφικτή η είσοδος στην εκδήλωση

Για την διευκόλυνση σας στην συμμετοχή της εκδήλωσης όσοι και όσες παρευρεθούν παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παραπάνω φόρμα εγγραφής  ώστε να δικαιολογηθούν οι  απουσίες τους στα μαθήματα/σεμινάρια/εργαστήρια της Τρίτης 9 Μαΐου 2023.

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Σκαναβή